skip to Main Content
Team Coaching

Team Coaching

Individuele coaching en teamcoaching is van grote waarde wanneer je
gedragsverandering wenst. Het helpt je de onderliggende overtuigingen en emoties te onderzoeken en een juiste plek te geven waardoor gedragsverandering op de langere termijn makkelijker en blijvender wordt.
Tijdens teamcoaching is het onder andere van belang om duidelijk te maken wat het verschil is tussen een fixed mindset en een groei mindset. Tijdens teamcoaching kan je medewerkers stimuleren om vanuit een groei mindset iedere dag een betere versie van zichzelf neer te zetten?

Teamcoaching zorgt allereerst voor bewustwording van je eigen rol binnen het team, de onderlinge dynamiek en hernieuwde energie om met elkaar te werken aan verbetering. De onderlinge verhoudingen worden zichtbaar, individuele drijfveren worden bespreekbaar en waardering voor elkaar kwaliteiten wordt besproken. Daarna komt de volgende stap in teamcoaching: met de gesignaleerde punten aan de slag gaan als team.

 

Welk resultaat kan je verwachten?

Onze coaching heeft als doel jij als team, werkgroep of afdeling te helpen met onderlingen problemen en het creëren van een betere werksfeer. Wij doen dit onderanderen door kritisch te kijken naar de huidige problemen en ervaringen te delen op een persoonlijke en bedrijfsmatige manier. Na de cursus heeft u een goed werkend team met een goede en positieve werk sfeer.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij gaan professioneel te werk en helpen uw zo persoonlijk mogelijk en spreken uit onderanderen uit onze eigen ervaringen. Heeft uw interesse of heeft u vragen? Mail ons dan naar [email protected] of neem contact op via het contact formulier

 

 

Back To Top