skip to Main Content

Executive coaching

Soms gaat (samen)werken als bevlogen leidinggevende, advocaat of ander invloedrijke professional stroef. En kost het (te)veel tijd, stress, energie en emoties. Wil je dit doorbreken, je persoonlijk ontwikkelen en je (werk)relaties versterken?Kies dan voor executive coaching. Recent onderzoek wijst uit: executive coaching is steeds populairder bij ambitieuze leidinggevenden en andere professionals.

Lees meer…

Team Coaching

Verloopt de samenwerking in je team, praktijkgroep of bestuur moeizaam of ongeïnspireerd? Zijn het ‘geïsoleerde eilandjes’ of is er een (dreigend) conflict, zodat jullie niet een overtuigende gezamenlijke vuist maken? Het is mogelijk om een soepelere samenwerking te smeden, met een gezamenlijke visie, cohesie en verantwoordelijkheid. Kies daarvoor een inspirerende en respectvolle manier van teamcoaching.

Lees meer…

Zakelijke mediation

Samenwerken in een team, met medewerkers of zakenpartners kan verworden tot elkaar tegenwerken of uit de weg gaan. Zo’n geschil kost geld, tijd, energie. Wil je het geschil niet uit handen geven aan een rechter maar zelf onder professionele begeleiding oplossen? Kies dan voor zakelijke mediation, bij een juridisch en psychologisch geschoolde mediator die ‘luiken doet openen waar anderen die niet zien’.

Lees meer…

Back To Top